Miha

DA! Miha, skupaj s teboj želim odkriti bližnjico, izgubiti odvečne kilograme in učvrstiti svoje telo enkrat za vselej.

Naročam celoten paket Formula Popolne Postave za samo 740€ 97€ 47€.

Namesto 740€ boste plačali samo 97€ 47€. Nakup boste opravili popolnoma brez tveganja. Če iz kakršnegakoli razloga ne boste navdušeni oziroma se ne boste strinjali, da je to najbolj učinkovit način kako shujšati enkrat za vselej, vam vrnemo celotno kupnino. Brez težav in brez vprašanj.

Za naročilo vpišite svoje podatke spodaj ali nam pišite na [email protected]

Vpišite svoje podatke za naročilo:

Pomembno! Priporočamo, da za nemoten način dostave izberete način plačila preko spleta (kreditna kartica ali Paypal). Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova brez fizičnega stika.

Izogni se dolgotrajnim reklamacijskim postopkom s kurirji. V primeru, da je paket izgubljen ali poškodovan, bomo nemudoma odposlali nov paket in prevzeli postopke reklamiranja kurirske storitve. Več v pogojih poslovanja.

Se mudi? Prestavi svoje naročilo na začetek čakalne vrste. S tem si zagotoviš, da bomo tvoje naročilo odposlali še isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan od prejema naročila.

S klikom na gumb ‘Oddaj naročilo’ se strinjam z oddajo naročila z obveznostjo plačila in s Pogoji poslovanja. Potrjujem tudi, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Pridružite se že več kot 10.000 zadovoljnim varovancem.

Formula Popolne Postave vsebuje:

 • done Priročnik Formule Popolne Postave
 • done Personaliziran jedilnik
 • done 84 dnevni program vadbe
 • done Več kot 55 video prikazov vadb
 • done Nakupovalni listek
 • done TLT vadbo
 • done Zaprto skupnost FPP
 • done Spletno aplikacijo
 • done Orodje za merjenje napredka
 • done Ostale bonus vsebine
 • done 24/7 podpora ekipe
Produkt 1 x 47,00€
Poštnina 0,00€
Zavarovanje paketa 0,90€
Skupaj 47,90€ vključno z DDV
 • lock Spoštujemo vaše osebne podatke in jih hranimo z največjo skrbnostjo. Z nami ste varni.
 • thumb_up 30-dnevno 100% vračilo kupnine.
 • money_off Vrnemo kupnino - brez težav in brez vprašanj.
 • call Za dodatne informacije pokličite 040 823 201.
 • local_shipping Poštnina po Sloveniji je brezplačna.
Popolna postava - 30-dnevno 100% vračilo denarja

30-dnevno 100% vračilo denarja

Formulo Popolne Postave lahko preizkusite na lastne oči brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na delovanje:

format_quoteVaši želeni rezultati v 30 dneh ali pa vrnem denar!

To pomeni, da 30 dni lahko v celoti izkoristite Formulo Popolne Postave, ki je spremenila življenje že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. V kolikor vam moji nasveti ne ustrezajo oziroma, se bo pojavil kakršen koli razlog, zaradi katerega boste imeli občutek, da produkt ne deluje, vam bom brez vprašanj v celoti povrnil kupnino. Dober dogovor kajne?

Resnične preobrazbe naših varovancev in varovank:

Anja
Ivan
Alenka
Teja
Teja
Teja
Nika
Uroš
Tea
Anja Polajnar

format_quoteS pomočjo Formule Popolne Postave mi je uspelo izgubiti neverjetnih 32 kilogramov in 130 centimetrov. Verjemite mi, nisem se samo fizično spremenila. Sprememba je bila celovita, počutim se kot na novo rojena. Mihu, njegovi ekipi in njegovi Formuli Popolne Postave, bom neizmerno hvaležna celo življenje, ker so mi spremenili življenje. V glavnem: HVALA KER STE!

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Tea
Tea Matjašič

format_quoteV prvih dveh mesecih sem izgubila 9 kilogramov in 18 centimetrov v obsegih in vem, da sem vsak dan bližje svojemu cilju. Lahko rečem, da od vseh elementov najbolj obožujem vadbo TLT, ki jo lahko izvajam doma, takrat ko mi čas to dopušča, in mi ne vzame več kot pol ure dnevno.

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Marjeta
Marjeta Milavec

format_quoteFormula Popolne Postave je tisto, kar bi priporočila vsakomur, ki želi zagotovljen rezultat, oziroma zmagati v boju z odvečnimi kilogrami. Po prvih devetih tednih sem lažja za sedem kilogramov in vem, da je bila to super naložba. Brez težav sem sledila navodilom in postali so že del dnevne rutine, kar je več kot odlična informacija.

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Matej
Matej Gržinič

format_quoteMinus 8 kilogramov je dovolj zgovoren podatek o učinkovitost zmagovalne strategije. Ni stvari, za katero bi moral skrbeti in zapravljati čas. Pa še motivacije ne zmanjka, saj orodje za beleženje napredka poskrbi za super občutke, ko vsak teden dobim potrditev, da sem na pravi poti.

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate