Želiš z menoj na trening 1-na-1 do 100% telesne preobrazbe? Kjer je uspeh zagotovjen ali pa ti vrnem denar…

Ali veš kater je glavni razlog zakaj nekaterim ljudem nikoli ne uspe shujšati pa čeprav so poizkusili že 100 in 1 način?

Odgovor je precej enostaven: Pomanjkanje motivacije.

Ja… velika večina posameznikov, ki se že leta borijo z odvečnimi kilogrami kljub uspešni začetni motivaciji kaj kmalu podležejo pritiskom okolja in nivo motivacije se hitro vrne tam kjer je bil pred začetkom hujšanja… na ničlo.

Vsi prav dobro poznamo novoletno euforijo, ko vsi hujšajo po najnovejših dietah zvezdnikov, a ponavadi jih le teden po tem že več kot 80% obupa. Ti je to kaj znano?

No… mi smo ravno s tem namenom ustanovili skupnost formule popolne postave, kjer se vsi skupaj spodbujamo in bodrimo na poti do cilja.

Ampak grenka resnica je, da to za veliko večino ne bo dovolj…

Kajti statistične raziskave so pokazale, da za 100% garantiran uspeh na katerem koli področjih, pa naj bo to posel, kariera ali pa hujšanje, potrebujemo nekoga, ki nas bo spremjal skozi celotno preobrazbo, ter skrbel za konstanten napredek in motivacijo.

Zato smo ravno v ta namen za tiste z največjo željo po spremembi, skupaj z mojo ekipo pripravili edinstevno priložnost, da od sedaj naprej lahko tudi ti hujšaš 1-na-1 skupaj z menoj oziroma z enim od mojih priznanih osebnih trenerjev iz ekipe Popolna Postava in si s tem 100% zagotoviš uspeh pri svoji preobrazbi.

Ja, prav si slišal…uspeh je 100% zagotovljen ali pa ti vrnemo denar. Tako enostavno.

Verjetno te že zanima kako vse skupaj sploh poteka…

Vse kar moraš storiti sedaj je, da izpolniš kratek obrazec, ki sem ti ga pripravil spodaj, da vidim kakšni so tvoji cilji in želje…

Potem pa te bomo v kratkem obvestili o vseh informacijah in prostih terminih, da se osebno srečamo, skupaj začrtamo plan tvoje preobrazbe in pričnemo zagotovljeno pot do popolne postave.

Zdaj ne vem za tebe, ampak jaz v Sloveniji ne poznam nikogar, enostavno nikogar, ki bi bil pripravljen zagotoviti 100% rezultat ali pa bi vrnil denar.

In to tukaj je edina priložnost, ki jo poznam, kjer ti naša ekipa 100% zagotavlja sanjsko postavo, ki si jo sam želiš, ali pa ti vrnemo denar, brez vsakih vprašanj.

Torej če si pripravljen stopiti na gas in se prebiti na prehitevalni pas do tvoje sanjske postave in počutja skupaj z mojo ekipo, 1-na-1, izpolnite obrazec spodaj.

Zaradi velikega povpraševanja je število prostih mest strogo omejeno, ker enostavno nimamo dovolj velike ekipe, da bi lahko pomagali vsem, čeprav si to močno želimo.

Zato še danes izpolni obrazec in si rezerivaj svoje mesto…

Fill out my online form.