Zanima me ali si tudi ti ena tistih, ki jo noro jezijo ohlapne mišice na notranji strani stegen, pa ne veš kako jih učvrstiti?

>> ZNANSTVENO DOKAZANO: 30 MINUT ZA POPOLNO POSTAVO? <<

Si preizkusila že čisto vse vaje pa nikakor ne opaziš želenega napredka?

Če si vsaj enkrat prikimala, potem je danes tvoj srečen dan.

V nadaljevanju objave na portalu Popolna Postava ti namreč razkrijem vaje, ki jih do danes verjetno še nisi poznala in bodo poskrbele za super rezultat.

MANJ KOT POL URE ZA TAKE KOT JIH IMA HEIDI KLUM

Trening s katerim bova poskrbela, da bodo tvoja stegna dobila tisto res lepo, seksi obliko in se boš v svoji najljubši obleki počutila samozavestno kot še nikoli, bo sestavljen iz petih vaj.

Vsako vajo boš izvajala šestdeset sekund, če je opcija brez vmesnega počitka. Minutni počitek sledi na koncu vsakega kroga se pravi, ko opraviš vseh pet vaj.

Celoten sklop vaj ponoviš petkrat.


POD OVIRO

vaja1Trening bova začela z vajo imenovano »Pod oviro«.

Narediš jo tako, da se najprej postaviš v klasični stoječi položaj, pokrčiš roke in jih dvigneš pred sebe. Iz začetnega položaja se boš z dolgimi stranskimi koraki premikala levo in desno s tem, da boš v fazi gibanja premagala navidezno oviro.

To narediš tako, da se med gibanjem spustiš v počep in seveda paziš, da je hrbet usločen, trup napet, pogled pa usmerjen naprej.


ŽAB‘CA

vaja2Po šestdesetih sekundah je na sporedu vaja številka dve.

»Žab’co« izvedeš tako, da se uležeš na hrbet, roke odmakneš od telesa, noge pa iztegneš in dvigneš od podlage. Preden začneš z vajo, stopala rahlo obrneš navzven in pozor, peti potisneš eno proti drugi.

Iz začetnega položaja nogi pokrčiš proti prsnemu košu, s tem, da kolena obrneš navzven, peti pa ves čas močno pritiskaš eno ob drugo. Ko dosežeš skrajno točko, noge ponovno iztegneš v začetni položaj.

Da vajo res narediš tako kot je treba in oblikuješ mišice, ne pozabi, da je ključen pritisk pet. Naj se ti nikamor ne mudi.


STISKAČ

vaja3Tretja vaja z današnjega seznama je nekaj najboljšega, če želiš oblikovati notranji del stegen.

Zakaj je temu tako izveš v kratkem.
Za razliko od ostalih je statična in garantiram ti, da bo konkretno popestrila trening. Za samo izvedbo boš potrebovala blazino, ki jo postaviš med stegna.

Preden začneš z odštevanjem se boš dvignila na prstih in spustila v rahel počep. Blazina, kot sva rekla, je postavljena med nogami. Takoj, ko začneš z odštevanjem, z vso silo stisneš blazino, napneš trebušne mišice in v tem položaju ostaneš 60 sekund.

Za boljše ravnotežje se lahko upreš ob steno ali pa stol.


POSKOČNI SUMOBOREC

vaja4Predzadnja vaja je, izmed vseh današnjih, moja najljubša. To pa zato ker začutim mišice še bolj kot pri ostalih. Me pa tudi zanima tvoja ocena.

Stopala postaviš nekoliko širše od širine ramen in jih obrneš pod kotom 45 stopinj. Roke so v začetnem položaju iztegnjene in spuščene, dlani pa obrnjene ena proti drugi. Iz začetnega položaja se spustiš proti podlagi in iz najnižje točke potem preideš v poskok.

Ves čas paziš, da so mišice čvrsto napete in hrbet poravnan.

Če je vaja preveč zahtevna fazo poskoka izpustiš in izvajaš samo počep.


ŠKARJICE

vaja5Ko oddelaš »Poskočnega sumoborca«, te čaka še zadnja vaja posamičnega kroga, imenovana »Škarjice«.

Postaviš se v položaj deske, kar pomeni, da ti oporo nudijo dlani in  stopala. Paziš, da so dlani postavljene pod rameni, da je trup v vodoravnem položaju s podlago in da so mišice čvrsto napete. Iz začetnega položaja boš z rahlim odrivom dosegla, da se odlepiš od podlage in začneš z odmikanjem in primikanjem nog.

Pozorna si, da med vajo ne spuščaš bokov. Gibanje se dogaja samo v spodnjem delu telesa.


Kot si verjetno opazila, so nekatere vaje precej drugačne od tistih, ki jih poznaš zato ti garantiram, da bo tudi napredek temu primeren.

Prepričan sem, da boš tole objavo delila s prijateljicami, ker oba dobro veva za kako problematičen del telesa gre zato ti že v naprej hvala.

Preden te prepustim super vadbi, pa imam zate še eno nalogo. V komentar mi napiši kdaj se spopadeš s tem treningom in vesel bom povratnih informacij o tem kako ti je šlo. Saj veš, da je veliko večja verjetnost,da trening opraviš, če stvari točno dorečeva.

 


ČE PA SI EDEN TISTIH, KI PREPROSTO NE NAJDE MOTIVACIJE POTEM IMAM ZATE REŠITEV!

Govorim o Popolni Vadbi.

Gre za 60 dnevni razpored vaj, ki jim lahko slediš kjerkoli.

V vadbenemu programu najdeš video posnetke 30 minutnih treningov in čisto vsako minuto vadim s tabo.

Posnetek lahko vrtiš na računalniku, tablici ali pa televiziji in jaz te bom motiviral čez čisto vsako ponovitev!

Celotna vadba je razdeljena v 3 ravni. Šele ko uspešno končaš enega, greš na naslednjega.

Tako lahko ta 60 dnevni razpored podaljšaš v celo leto.

1 leto treningov … Potrebuješ pa čisto nič! V zameno pa boljše počutje, več samozavesti in čvrsto, fit telo.

Klikni tukaj in poglej:
=> popolnapostava.com/popolna-vadba/

Komentarji

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»