Spet je pred nama tisto obdobje v letu, ko vsi polni pozitivne energije uživajo v vsaki sekundi dneva.

Lepe želje, nasmejani obrazi, super počutje in ogromno lepega. Lahko rečeva, da gre za fantastično vzdušje, ki mesecu decembru da poseben čar.

Če sem iskren, se mi zdi, da niso lučke, darila in božični okraski tisti, zaradi katerih se imamo tako lepo, ampak je za to kriva pozitivna energija, ki seva na vsakem vogalu.

Če potegneva črto, lahko brez vsakega dvoma rečeva, da je to eno najlepših obdobij v letu.

Kaj si želim?

…da te ta fantastična energija spremlja celo leto in ne samo zadnje dni v mesecu decembru.

Ne pozabi, da je vsak nov dan edinstveno darilo, ki ga enostavno moraš izkoristiti in ni ne nekaj samoumevnega. Če se tega resnično zavedaš, na življenje gledaš s popolnoma drugačnega zornega kota in iz vsake situacija, ne glede na to kako grozna zgleda na prvi pogled, izvlečeš nekaj pozitivnega. Zdi se mi, da je to način, s katerim iz dneva v dan napreduješ, postajaš boljša različica samega sebe in pozitivno vplivaš na tiste v tvoji bližini.

Kaj ti želim?

V letu, ki prihaja ti poleg zdravja, uspeha in ljubezni želim predvsem to, da ne pozabiš na trenutek, realen svet in tiste, ki ti vedno stojijo ob strani.

Odloži telefon, dvigni glavo, poglej okoli sebe, se nasmej in bodi to, kar si.

Ne pozabi, da je hvaležnost za vse kar imaš, vodo, hrano, streho nad glavo, prijatelje, družino itd. tista, ki te naredi srečnega.

Najbolj srečni ljudje niso tisti, ki imajo vsega na pretek, najbolj srečni so tisti, ki iz vsake situacije potegnejo največ pozitivnega.

Želim ti mirne praznike in fantastično leto, ki prihaja.

Se vidiva!

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»