Domov / Vadba / Glavni razlog zakaj vam še ni uspelo do vaše sanjske postave
 

Glavni razlog zakaj vam še ni uspelo do vaše sanjske postave

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 02/05/2016
Glavni razlog zakaj vam še ni uspelo do vaše sanjske postave

Mogoče za koga res kruta objava, ampak enostavno ne zdržim več.

Kljub vsem uspešnim preobrazbam mojih varovancev se še vedno najdejo posamezniki, ki pravijo, da ne glede na vse, ne morejo oblikovati postave. Čeprav so prepričani, da poznajo vso teorijo in vedo kako se lotiti preobrazbe, rezultata preprosto ni.

Če ste pripravljeni resnici pogledati v oči in spoznati glavni razlog zakaj vam še ni uspelo doseči cilja, potem ostanite z mano. V nasprotnem primeru pa predlagam takoj prenehajte z ogledom objave.

 

Za trenutno situacijo v kateri se nahajate ni krivo ne okolje, ne družina, ne prijatelji, niti genetika. Odgovorni ste izključno in samo vi sami! Dejstvo!
13055637_981807095244248_8925587123852531717_o
Z nekaj organizacije, si vedno lahko privoščimo zdrav obrok.

Razni izgovori, da ni časa za trening, da prehrana ne deluje, da ste preveč utrujeni, da so vaje prezahtevne, odpadejo. Zakaj lahko to trdim? Zato, ker vsak dan vstanem ob petih, sem aktivnen in zaposlen do večernih ur,  pa vseeno najdem čas za vse zdrave obroke in kvaliteten trening.

Dokler boste problem iskali drugje, ste obsojeni na neuspeh.

Kruto ampak resnično! Vse možnosti imate, da točno v tem trenutku stopite na pravo pot, ki vas popelje do cilja. In ne, ni potrebno čez noč popolnoma spremeniti načina prehranjevanja in začeti trenirati šestkrat tedensko. Za začetek lahko odložite sendvič, ki ga jeste v tem trenutku, z nakupovalnega listka prečrtate nezdrava živila ali se odpravite na sprehod.


Vse kar potrebujete je tisti »klik« v glavi, ko si priznate, da je čas za spremembe. Treba bo dvigniti rit, treba se bo prepotiti, včasih popaziti kaj se bo pojavilo na krožniku, ampak kar je najbolj pomembno, rezultat je zato zagotovljen!

12916128_969499523141672_7813289692908564700_o
Vse kar potrebuješ je preverjen plan in podporo. Si z nami?

Še enkrat poudarjam, da je preobrazba eno od redkih področji v našem življenju, kjer lahko vplivate na čisto vse glavne dejavnike. Verjetno ste vi tisti, ki določite kaj boste pojedli in ali boste trenirali ali ne. Je tako?

Ne čakajte na idealni čas, niti na naslednji ponedeljek ali prvi dan v prihajajočem mesecu. Začnite takoj, ker drugače lahko pozabite na sanjsko postavo. Vem, da si jo zaslužite in vem, da jo lahko dosežete. Če menite drugače, oziroma pravite, da je vseeno in, da to za vas ni pomembno, ne lažete meni, ampak sebi.

SAMO VI LAHKO SPREMENITE SVOJE ŽIVLJENJE, NIHČE DRUG NAMESTO VAS!

Verjamem, da sem se z današnjo objavo komu zameril, ampak, če sem prepričal samo enega posameznika, da je čas za preobrazbo, sem dosegel svoj cilj in na to sem ponosen. Ker vem koliko ljudi, si želi zaživeti bolj zdravo življenje sem za vse, ki imajo dovolj močno željo, pripravil strategijo, ki je preverjena in ji zaupa že več kot 10.000 posameznikov. Vse objavljene preobrazbe so dovolj zgovoren podatek, da zadeva resnično deluje.

ZAČNI Z MESTA KJER SI, UPORABI TO KAR IMAŠ IN NAREDI TO KAR ZMOREŠ!

 

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji