Takole me je razveselila moja varovanka Tamara, ki je z mojo Formulo Popolne Postave izgubila že 50% celulita in dosega odlične rezultate na poti do svoje sanjske postave.

Tamara se mi je izpovedala:

»Hvaaalaa Mihaa :D jaz ti ne morem opisati, kako srečna sem! Načeloma delam vse, ampak sem se res malo bolj fokusirala na trebušček, ritko in stegna. Med prvo in drugo sliko je -3kg (malo, a se tako pozna razlika). Hrana mi absolutno ne dela problemov, se zelo hitro navadiš..pa se nekaj..celulita je 50% manj..ne morem verjeti! Res ti hvala, ker brez tvojih navodil ne bi bilo nič :D« – Tamara

Zraven pa je prilepila tudi tole fotko, prej in potem:

tamarav

Moram poudariti, da Tamara ni želela izgubiti velikega števila kilogramov.

Želela je izgubiti le nekaj trdovratne maščobe in izoblikovati problematične predele kot so trebuh, zadnjica in stega.

Iz slike je dobro razvidno, da Tamari to več kot uspeva!

Še najbolj pa sem navdušen nad dejstvom, da je Tamari ob upoštevanju mojih navodil iz FPP uspelo izgubiti kar 50% celulita.

Če tudi ti želiš moja navodila, da izgubiš 50% celulita, pokuriš maščobo na najbolj trdovratnih predelih telesa in izoblikuješ svojo sanjsko postavo, potem klikni tukaj in poglej to brezplačno prezentacijo, ki sem ti jo pripravil:

-> Kako izoblikovati svojo sanjsko postavo v 2 mesecih in medtem izgubiti 50% celulita na enostaven način…

Ko pogledaš prezentacijo v celoti, mi ne pozabi sporočiti svojega mnenja, oziroma mi poslati morebitnih vprašanj na miha@popolnapostava.com.

OK?

Z mojo ekipo smo tukaj z razlogom, da ti pomagamo do zastavljenega cilja.

Celotno prezentacijo lahko pogledaš tukaj:

https://www.popolnapostava.com/formula/celulit

 

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Formula Popolne Postave

mihagersic-new

PRIPOROČAMO

Popolna Vadba

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»