SLADOLEEEED!

Glede na to, kako pisana je tale osvežilna lučka, ti priporočam, da se pripraviš na vsa vprašanja, ki bodo letela iz vseh možnih strani.

Zakaj gre za prigrizek, ki pridobi toliko slave, bo jasno v nadaljevanju.


Čas priprave: 5 min      Čas zamrzovanja: 30 min      Skupaj: 35 min

Sestavine:

Priprava:

Za začetek pripravimo modelčke za pripravo ledenih kock, plastične kozarčke ali sladolednih lučk.

Nato s pomočjo blenderja iz treh žlic grškega jogurta, borovnic (nekaj jih pustimo) in merice 100% naravnih beljakovin v prahu (Golden TREE)  pripravimo mešanico, ki bo konkretno popestrila ta prigrizek. V mešanico primešamo še nekaj celih borovnic in jo nato izmenično (sadna mešanica in malo grškega jogurta) prelijemo v prej pripravljene modelčke.

Na koncu palčko postavimo približno na sredino modelčka in vse skupaj postavimo v zamrzovalnik in počakamo, da nizke temperature opravijo svoje delo.

Ko se masa strdi, je barvit prigrizek pripravljen.

Pa dober tek!

Pa še to!

Že poznaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov (kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe …

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna prehrana. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»