BLACK FRIDAY IN CYBER MONDAY

2020 V POPOLNI POSTAVI

Črni Petek in Cyber Monday akcijo z ogromnimi popusti smo na žalost za letos zaključili.

Imeli smo se odlično!

Letos smo Black Friday in Cyber Monday proslavili s še nikoli videnimi paketki in ogromnimi popusti, ki so med strankami sprožili pravo evforijo … … naše skladišče pa povsem izpraznili.

Ne želim te dražiti … … hočem ti samo reči, da ne smeš zamuditi naslednjega Black Friday & Cyber Monday praznovanja pri Popolni Postavi.

Ker si v tem trenutku na tej strani, vem, da so ti zdravje, kakovost življenja in seveda dobro počutje izjemno pomembni.

Zato ti z ekipo dajemo možnost, da oddaš svoj email, na katerega ti bom prihodnje leto med prvimi poslal povabilo, da se udeležiš norih Black Friday popustov.

Tako si zagotoviš svoje mesto na našem praznovanju “Black Friday in Cyber Monday”.

P. S. Za piko na i pa te bom v času do praznovanja Black Friday 2021 razvajal z brezplačnimi napotki, treningi in seveda obvestili o akcijah, ki jih z ekipo pripravljam.

Se sprašuješ, kaj je Black Friday?

Black Friday (oziroma Črni Petek) je neuraden začetek prazničnega nakupovanja. Prihaja iz ZDA in slovi po tem, da trgovine v tem času ponujajo zelo visoke popuste.

Ker pa tudi pri Popolni Postavi obožujemo popuste, praznovanje vsako leto pripravimo tudi mi.

Letos smo za vas pripravili super pakete in noro visoke popuste, zaradi katerih je naša zaloga poniknila v sekundi …

Zelo me je razžalostilo to, da so nekateri ostali brez izdelkov, saj je zaloga pošla, še preden so oddali svoje naročilo.

Zato smo se z ekipo odločili, da ti damo priložnost, da spodaj oddaš svoj email, na katerega ti naslednje leto pošljem opozorilo takoj, ko štartamo! Tako zagotovo ne ostaneš brez svojega paketka.

© 2020 Popolna Postava
Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Kontakt