V 30 minutah do popolne postave z metodo metaboličnega vklopa

(ZNANSTVENO DOKAZANO)

Kombinacija vadb za “metabolični vklop”, ki kuri maščobo na zahtevo!

Popolna Vadba II je program vodene vadbe, zasnovan na kratkih intenzivnih treningih, ki te v samo 30 minutah dnevno pripeljejo do sanjske postave tvojega življenja!

Program temelji na novi metodi metaboličnega vklopa, ki znanstveno dokazano:

 • drastično pospeši tvoj metabolizem v najkrajšem času,
 • kuri odvečno maščobo še 38 ur po končani vadbi - tudi ko spiš - in
 • izboljša mišični tonus, s čimer učvrstiš in oblikuješ svoje telo.

Za razliko od ostalih strategij metabolični vklop temelji na znanstveni študiji, objavljeni v strokovni publikaciji British Medical Journal (1).

Študija je v trenutku dvignila ogromno prahu in popolnoma spremenila pogled na kurjenje maščob. To pa zato, ker so raziskovalci z Univerze v Walesu dokazali, da se maščoba kot taka v resnici …ne pretvori neposredno v energijo.

Kurjenje maščob z … dihanjem?

Kadar zaužiješ manj kalorij, kot jih tvoje telo potrebuje, se sproži proces razgradnje maščob.

Ko telesu primanjkuje energije, v igro vskočijo encimi in hormoni, ki v sodelovanju z vdihanim kisikom začnejo razgrajevati maščobne obloge.  Študija je pokazala, da zaradi kemijske formule maščobnih oblog, maščobo v resnici izločiš na dva načina. 

1) v obliki CO2 oziroma ogljikovega dioksida, in
2) kot H2O oziroma  vodo. 

To pa pomeni, da maščobo v resnici izdihaš, kar je ključen podatek  za ekspresno preobrazbo. 

Optimalna raven rastnega hormona + zadostna količina kisika = hitra razgradnja maščob.

Metoda metaboličnega vklopa združuje dva tipa najučinkovitejših vadb za hitro razgradnjo maščobe in oblikovanje telesa:

 • visokointenzivno intervalno vadbo in
 • obremenitveno vadbo z elastikami.
Visoko intenzivna intervalna vadba poskrbi, da v najkrajšem času pokuriš čim več maščob - na račun intenzivnih vaj, povišanega srčnega utripa in močno pospešenega dihanja.

Vadba z elastikami pa aktivira mišice in poskrbi za hiter dvig vrednosti rastnega hormona, kar vodi do privlačnega mišičnega tonusa, čvrstega telesa in optimalnih presnovnih funkcij.

Rastni hormon tudi močno poveča sproščanje maščobnih kislin iz maščobnih celic, kar posledično vpliva na hitrost tvoje preobrazbe.

168 različnih vaj za konstanten napredek

Večina tradicionalnih programov se osredotoča le na eno izmed vadb, zaradi česar je oblikovanje telesa in izgorevanje maščob omejeno, prav tako pa se vadbe iz tedna v teden ponavljajo, zaradi česar se rezultati sčasoma zmanjšajo. Bolj kot se telo navadi na vrsto vadbe, manj učinkovita ta postane.

Gre za tako imenovani “plato”.

Popolna Vadba II z vsako vadbo vključuje nove vaje, gibe in intenzivnosti, da se izogneš platoju in napreduješ iz tedna v teden. 

Vsebuje tri težavnostne nivoje in 168 različnih vaj. Tako je prav vsaka izmed vadb tako učinkovita, kot da bi bila prva.

Do ekspresne preobrazbe s Popolno Vadbo II

Na podlagi svojih večletnih izkušenj in tisočih klientov, ki sva jim pomagala do uspešne preobrazbe, sva izbrala le najboljše vaje in sisteme vadbe, ki jih metoda metaboličnega vklopa ponuja, in jih “zapakirala” v program Popolne Vadbe II.

Živijo! Tvoja inštruktorja in trening partnerja sva ...

Miha Geršič

Miha Geršič je priznani strokovnjak za telesno preobrazbo in vadbo ter avtor vodenega vadbenega programa Popolna Vadba II.

S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 20.000 Slovencem in Slovenkam.

Miha je prav tako mednarodno certificiran osebni trener ter soustanovitelj portala o aktivnem in zdravem življenju Popolna Postava, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev.

Nives Orešnik

Nives Orešnik je priznana strokovnjakinja za fitnes in vodeno vadbo. Na tem področju profesionalno deluje že od leta 2014, ko je na Fitnes zvezi Slovenije dobila naziv vaditelj skupinske vadbe in fitnesa. 

V svoji karieri je na tisoče Slovenkam in Slovencem pomagala do sanjske postave, boljšega počutja in večje samozavesti v njihovi koži. 

Nivesina strast in cilj je širjenje ljubezni do gibanja in predanosti zdravemu načinu življenja, da ljudem pokaže, kako lahko s pametnim treningom in dobro prehrano izboljšajo kakovost življenja.

Ivan in Anja sta skupaj izgubila kar
76 kg!

Popolna Vadba je pomagala Ivanu, Anji in več kot 20.000 Slovencem in Slovenkam do popolne postave, ki so si jo želeli.

Preobrazbe so bile tako odmevne, da so jih predstavili celo na Pop TV v oddaji Vizita.

30 minut, ki kuri maščobo 38 ur (tudi med spanjem)

Prvi del programa Popolna Vadba II sestavljajo vaje za “dvig utripa” oz. HIIT vadba (visokointenzivni intervalni trening), ki znanstveno dokazano pripomore k najhitrejšemu kurjenju maščob, saj pospeši metabolizem in poskrbi, da tvoje telo kuri odvečne kilograme, tudi ko ne treniraš - še 38 ur po končani vadbi!

(Ja, celo ko spiš!)

Drugi del programa sestavljajo vaje z dolgo in kratko elastiko, ki ti omogočajo trening za mišični tonus celotnega telesa. 
Popolna Vadba II je edini sistem vadbe s kratko in dolgo elastiko, ki ti omogoča trening tako spodnjega kot zgornjega dela telesa.

bubble_chart

Pospeši metabolizem skozi cel dan

accessibility

Učvrsti telo z vadbo z elastikami

all_inclusive

Vadi kjerkoli in kadarkoli

Elastike poskrbijo, da maščobe se topijo

Vadba z dolgimi in kratkimi elastikami je izrednega pomena za vse, ki želijo izgubiti odvečne kilograme - a na račun odvečne maščobe, ne mišic!

Vadba z elastikami telesu daje signal, da mišice potrebujemo. Tako telo za energijo pokuri odvečno maščobo in ne mišic, kar se zgodi, če hujšamo, ne da bi opravljali vadbo z bremenom (npr. pri teku, kolesarjenju in ostalih oblikah aerobne vadbe).

V primeru, da ne vadiš z bremenom, začne tvoje telo kuriti mišice, ki dajejo telesu privlačno obliko in čvrst videz. Končni rezultat takega pristopa je “skinny fat” telo - suho telo brez lepe oblike in oblin ter s plastjo odvečne maščobe.

Mišice so namreč večji porabnik energije kot pa odvečna maščoba. In ker je naše telo racionalno - kar nam je omogočilo preživetje skozi tisoče let - se ob pomanjkanju hrane najprej želi znebiti največjih potrošnikov energije.

Zato je pomembno, da uživaš pravo hrano in treniraš z bremenom. Po najinih izkušnjah so elastike za to idealne. 

Z vadbo z elastikami se znebiš odvečne maščobe, mišice pa obdržijo svoj tonus in čvrstost.

S pomočjo elastik lažje - in učinkoviteje - aktiviraš mišice, s čimer dosežeš, da je tvoj trening produktivnejši in intenzivnejši. Tako v krajšem času pokuriš več kalorij in hkrati povečaš mišični tonus.

Elastike stimulirajo tvoje mišice skozi celoten gib, zato ti omogočajo najboljše rezultate, hkrati pa ti ne dopuščajo “goljufanja”. Pri največji mišični kontrakciji je obremenitev največja, s čimer ti elastike omogočajo optimalno preoblikovanje postave in povečanje mišičnega tonusa.

Pri vadbi z elastikami lahko narediš maksimalno število ponovitev in daš vse od sebe, tveganje za poškodbe pa je pri tem praktično nično. Uporabiš pa jih lahko tudi pri raztezanju in ogrevanju.

Zakaj 1 elastika ni dovolj?

Večina sistemov vadbe vsebuje le kratko elastiko, kar pa močno omejuje tvoj napredek! 

Ravno kombinacija dolge in kratke elastike ti omogoča, da trening celotnega telesa opraviš brez obiska fitnes centra.

S krajšo elastiko opraviš vadbo za spodnji del telesa in tako aktiviraš noge in zadnjico.

Z daljšo elastiko pa opraviš vadbo za zgornji del telesa in tako aktiviraš mišice rok, ramen, prsi in hrbta.

Če je tvoj cilj imeti popolno poletno postavo, potem ...

Si na pravi poti!

Program Popolna Vadba II ti prinaša vse to in še več, saj vključuje vodeni trening za celo telo po novi metodi metaboličnega vklopa.

Za tvojo preobrazbo je ključno, da treniraš celo telo.
Le z vadbo za celo telo lahko prideš do optimalnih rezultatov, saj pokuriš več kalorij, tvoje telo se razvija bolj simetrično in je bolj fit, nobena izmed mišičnih skupin pa ne zaostaja za ostalimi. 

Tako se moški izognejo Johnny Bravo efektu (prekomerno razvite roke napram nogam), ženske pa se izognejo viseči koži na rokah in neskladni postavi.

3 težavnostni nivoji za vsakogar

Popolna Vadba II je sistem vodene vadbe, ki sledi revolucionarni metodi metaboličnega vklopa in je primerna za vse, ki želijo oblikovati svojo sanjsko postavo v 30 dneh. 

Vse, kar potrebuješ, je 2 m2 prostora, 30 minut 4-krat tedensko in napravo, na kateri spremljaš program vodene vadbe - bodisi televizijo, tablico, računalnik ali pa kar telefon.

Popolna Vadba II je razdeljena na tri nivoje in dve težavnostni stopnji, ki se med seboj razlikujejo po težavnosti elastik, ki jih uporabljaš - za postopno napredovanje in primerno regeneracijo med treningi, na kar večina ostalih programov pozablja.

Ko začneš s programom, začneš na nivoju I. 

Ko opraviš treninge z nivoja I pod vnaprej določenimi pogoji, se pomakneš na naslednji nivo, nivo II. 

In šele ko opraviš vaje z nivoja II pod vnaprej določenimi pogoji, se lahko pomakneš na zadnji, III. nivo.

Tako je primerna za vsakogar - ne glede na starost, fizično pripravljenost, število otrok ali prezaposlenost v službi.

Plan vadbe lahko popolnoma prilagodiš svojemu urniku - tako dan v tednu kot del dneva, ki ga nameniš vadbi.

Vsakih 10 dni doma opraviš meritev teže in obsega pasu, da lažje slediš svojemu napredku, rezultate pa uporabiš za še dodatno motivacijo. 

Merjenje rezultatov pa ti tudi omogoča, da se v primeru želje po še boljših rezultatih ali pa ob upadu motivacije obrneš na ekipo Popolne Postave ali člane zaprte Facebook skupine (do katere dobiš dostop ob vpisu), da ti pomagamo priti do želenega napredka.

Doživljenjski dostop do Popolne Vadbe II za ceno enomesečne fitnes karte

Karte za obisk fitnes centrov in vodenih vadb stanejo 60 € na mesec in več. Nekateri centri ti ponujajo cenejše karte, a zahtevajo, da se pogodbeno vežeš za več let.  

Toda ne glede na to, za kateri vadbeni center se odločiš, vsi od tebe zahtevajo tudi ogromno časa.

Vožnja do vadbenega centra, iskanje parkirnega prostora (ki ga je po možnosti treba še plačati), preoblačenje, trening, gneča, tuširanje v skupnih tuših vprašljive higiene …

Čisto nič urniku (in zdravju) prijazno.
Taka rutina od tebe zahteva tudi do 2 uri dnevno … In seveda vsaj 60 € mesečno - in to brez stroškov prevoza in parkirnin. 

Za povrh pa moraš trenirati samostojno, brez navodil strokovnjakov.

Če želiš trenirati po navodilih strokovnjaka, pa je vadba še mnogo dražja. Že samo posvet z osebnim trenerjem lahko stane 50 €, 100 € ali pa še več.

Za to ceno pa dobiš program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki ostane tvoj za zmeraj.

Za razliko od osebnih trenerjev smo ti mi vedno na razpolago za pomoč, medtem ko so ti osebni trenerji za pomoč na voljo samo toliko časa, dokler jih plačuješ. 

Popolno Vadbo II opravljaš pod strokovnim vodstvom in to kjerkoli in kadarkoli želiš. 

Treniraš lahko v udobnih oblačilih, ne da bi te skrbelo za svoj videz in modne fitnes trende, prihraniš pa tudi ogromno časa, saj lahko vadbo opraviš v manj kot 30 minutah.

Pred sabo imaš 2 poti ...

Vsak dan je nova priložnost, da storiš nekaj zase in uživaš v telesu in počutju, ki si ju zaslužiš.

In danes stojiš na razpotju. 

Lahko nadaljuješ po stari poti, ki te pripelje do enakih rezultatov, kot jih imaš danes.
 
Predstavljaj si, da se moraš do konca življenja spopadati s slabim počutjem, pomanjkanjem energije, nizko samozavestjo in nezaupanjem vase … 

Da vedno znova preizkušaš nove pristope, a noben od njih ne deluje … Da o razočaranju in dvomu vase, ki temu sledi, sploh ne govorim.

Lahko pa kreneš na novo pot … Na pot do popolne postave, o kakršni sanjaš in si jo zaslužiš. In Popolna Vadba II te garantirano do tega pripelje. 

Prepričanje v to, da ti bo Popolna Vadba II pomagala, temelji na dejstvu, da gre za nadgradnjo Popolne Vadbe I, s katero smo do sanjske postave pomagali že več kot 20.000 Slovencem in Slovenkam.

Za piko na i pa tvoje naročilo Popolne Vadbe II varuje 14-dnevna 100% garancija na zadovoljstvo. 

Tako ne moreš izgubiti ničesar razen nadležnih kilogramov. 

Prej kot začneš, prej bodo vidni rezultati. 

Resnični ljudje.
Resnični rezultati.

NINA V.

»Vadbe Mihe Geršiča intenzivno izvedem vsaj 5 dni v tednu. Vse skupaj sem izgubila 33 kg, brez diete samo z zdravo prehrano, niti enkrat nisem obiskala nobenega fitnes centra, telovadila sem vedno doma v dnevni sobi.«

SANDRA

Sandra je za vadbo porabila MANJ časa kot prej in končno učvrstila svoj trebuh. Z manj telesne aktivnosti je oblikovala svojo sanjsko postavo in izgubiti odvečne maščobe obloge na predelih, kjer si je to najbolj želela.

GREGA Š.

»Izgubil sem 8 kilogramov maščobe in pridobil ogromno mišične mase. S pomočjo POPOLNE VADBE lahko končno rečem, da sem v takšni formi kot sem si jo vedno želel.«

ANTONELA

»Prvih par dni je težko... ko pa pride v rutino vaje delam tudi 2x dnevno...Čas se vedno najde. Sm mamica, redno zaposlena poleg pa imam se velikio hobijev, in časa kar zmanjka. Ampak 25min se vedno najde za vaje ;)«

MARKO R.

»Zdrav duh v zdravem telesu, sami sebi smo si lahko največji sovražik ali največji prijatelj, vseeno je pa dobro imeti nekoga, ki te budno spremlja in svetuje, zato hvala Miha za vse napotke in pomoč, ki sem je bil deležen z vaše strani. Super ste in napredek je tu!«

DAAN

Kljub temu, da ima 3 otroke, 50-urni delovnik in 100 dni na leto preživi poslovno v tujini, vedno najde čas za vadbo. Rezultati: Teža: -10 kg, pas: -10 cm, počutje: fenomenalno – super aktivno!

Garantirano te navduši - ali pa je tvoja BREZPLAČNO!

V celoti preizkusi Popolno Vadbo II na najino tveganje in če te vadba popolnoma ne navduši ali pa ne verjameš, da je to najbolj učinkovita in zabavna vadba, ti bova brez vprašanj vrnila celotno kupnino.

Veva, da obstaja velika verjetnost, da imaš slabe izkušnje z raznimi programi in pristopi k preoblikovanju postave. 

In ravno zato želiva zate odstraniti celotno tveganje in ga prevzeti nase - da lahko ti brez strahu in v miru preizkusiš program Popolna Vadba II na lastni koži.

Pokukaj v program

Stalna pomoč in podpora naše zaprte skupnosti

Z ekipo in ostalimi člani skupnosti Popolna Postava bomo poskrbeli, da cilj dosežeš v čim krajšem možnem času.

V naši zaprti Facebook skupini se vsak dan motiviramo in spodbujamo, da skupaj dosežemo zastavljene cilje.
Četudi doma med bližnjimi ne najdeš prave podpore, jo v zaprti skupini najdeš zagotovo!

V tej skupini sva aktivna tudi sama in skupaj z ekipo strokovnjakov vedno odgovarjamo na vsa zastavljena vprašanja.

Poleg nas pa lahko računaš tudi na ostale uporabnike Popolne Vadbe I in Popolne Vadbe II, ki ti bodo pomagali do cilja, se s teboj veselili, ko napreduješ, in ti pomagali, ko bo šlo za nohte.

Skupaj se bomo veselili in se spodbujali na poti do tvoje popolne preobrazbe.

Treniraj kjerkoli in kadarkoli

Naš program gre s teboj, kamorkoli greš! Vedno s tabo in vedno tebi v pomoč.

Popolno Vadbo II lahko predvajaš na televiziji, računalniku, pametnem telefonu, tablici oz. na katerikoli napravi, ki omogoča predvajanje video posnetkov. Doma ali na poti.

Za razliko od vadbenih naprav elastike zasedejo malo prostora in ti hkrati omogočajo vadbo vseh mišičnih skupin.

Prav tako so lahko prenosljive, zaradi česar jih lahko neseš s seboj na dopust ali vikend oddih. 

Primerjava z ostalimi vadbenimi pristopi

Če spadaš med tiste, ki so preizkusili vse, a ni nič delovalo (vsaj ne dolgoročno), te čisto razumeva. 

In ne, to ni tvoja krivda.

Večina diet in programov vadb je čisto zgrešenih!

 • Ali temeljijo na ekstremnih pristopih, ki se jih ni mogoče držati na dolgi rok, saj so za naše telo in disciplino čisto prenaporni,
 • ali zajemajo le različne oblike kardio vadbe, ki je lahko za učvrstitev telesa celo kontra-učinkovita,
 • ali pa se osredotočajo le na spodnji del telesa, kar je zopet čisto napačen pristop k vadbi za popolno postavo!

"Če fit postave si želiš, s Popolno Vadbo II jo dobiš!"

Kljub temu da družbena omrežja polnijo zaobljene zadnjice, izklesane trebušne mišice in motivacijska sporočila, kot so “Naredi jih ljubosumne!”, ti svetujeva enako, kot sva svetovala že na tisoče varovancem, ki sva jim pomagala do popolne postave:

NAREDI TO ZASE!

Vzemi svoje življenje v svoje roke in se spravi v top formo svojega življenja. In dovoli, da ti pri tem pomagava.”

Ni važno, v kakšni formi si in kje začenjaš.

Važno je, kaj si želiš!

Naredi prvi korak in se nama pridruži v najbolj zabavni vodeni vadbi.

Komaj čakava, da skupaj dosežemo najbolj fit postavo tvojega življenja.

Gremo, akcija!

Miha Geršič & Nives Orešnik

Učinkovitost Popolne Postave potrjujejo tudi priznani strokovnjaki

DOMEN RIBNIKAR, DR. MED.

"Iz prve roke lahko povem, da gre za pristop, ki resnično deluje. Vesel sem, da obstajajo posamezniki, ki zagovarjajo zdrav in učinkovit način preobrazbe. Načrt, ki vas korak za korakom pelje od začetka do konca preobrazbe, je tisti, ki je najbolj učinkovit. Praktično je poskrbljeno za vsako malenkost tako, da ste lahko popolnoma brez skrbi."

JERICA RUPAR AVSENIK, DR. MED.

"Življenjski stil v katerem posameznik uživa in se dan za dnem bliža želenemu cilju, je tisto kar predstavlja osnovo uspešne preobrazbe. Vsi ostali, kratkotrajni in ekstremni poizkusi, so že v samem začetku obsojeni na neuspeh. Kdor želi zaživeti zdravo in polno življenje ima veliko srečo, ker je to točka kjer sanje postanejo resničnost."

ŠPELA BIZJAK, MAG. DIETETIKE

"Uravnotežena, lokalna in sezonska prehrana, prilagojena posameznikovim potrebam, zadostna telesna dejavnost in dobro počutje so najpomembnejše komponente, ki vodijo do popolne postave. Na tej poti pa je potrebno vztrajati. Zato so zelo dobrodošli različni prehranski nasveti, ideje za telesno aktivnost, spodbudne besede, ki jih nudi ekipa Popolne Postave."

FAQ


Glavna razlika med Popolno Vadbo in Popolno Vadbo II je ta, da slednja temelji na strategiji metaboličnega vklopa.

Na račun tega Popolna Vadba II še bolj učinkovito uničuje odvečno maščobo in pripomore k ekspresnemu oblikovanje celotne postave.

To pa zato, ker Popolna Vadba II združuje tako visokointenzivne vaje z lastno telesno težo kot tudi vaje z elastiko. Pripomoček velja kot dodatna obremenitev, zaradi katere prihaja do maksimalne kontrakcije, posledično višjih vrednosti rastnega hormona in seveda hitrejše preobrazbe.

Treningi so razdeljeni v 3 različne nivoje, preko katerih se srečaš s kar 168 različnimi vajami.

Vodene treninge lahko spremljaš na telefonu, televiziji, tablici ali računalniku. Podprti so z vsemi navodili, ki jih potrebuješ. Izvajaš jih lahko, kjerkoli si.

To pomeni, da upoštevaš vadbeni program, ki te popelje od začetka do konca preobrazbe in tako s pomočjo učinkovitih treningov oblikuješ najbolj fit postavo svojega življenja.


Popolna Vadba II je namenjena tako ženskam kot moškim, ki so pripravljeni slediti točno določenemu razporedu treningov z namenom, da v čim krajšem času porabijo odvečno maščobo, izboljšajo mišični tonus in oblikujejo čvrsto, fit postavo.

Gre za strategijo, ki je namenjena vsem, ki se preobrazbe želijo lotiti na preverjen način, brez tveganja in seveda celostno.


Vsekakor!

Treningi znotraj programa niso omejeni s številom ponovitev temveč s časovnimi intervali. To pomeni, da vsak posameznik hitrost prilagodi svojim sposobnostim.

Pravzaprav lahko konstantno tekmuješ s seboj in dviguješ svoj nivo ter stopnjo aktivnosti.

Poleg tega pa lahko vse koncentrične vaje najprej oddelaš s parom lažjih elastik (rumene), potem pa celotno strategijo ponoviš še s parom težjih elastik (rdeče).

Garantiram ti, da izzivov ne bo manjkalo.

Ni važno, ali nekdo z vadbo šele začenja oziroma je aktiven že dlje časa. S pomočjo programa Popolna Vadba II definitivno dosežeš napredek.


Pri oblikovanju programa smo pomislili na čisto vse ovire, s katerimi se srečuje večina posameznikov.

Glede na to, da pri večini pomanjkanje časa predstavlja velik problem, smo oblikovali kratke, intenzivne in predvsem učinkovite treninge. Posamezna vadba ti ne bo vzela več kot 30 minut dnevno.

Poleg tega lahko razpored oziroma zaporedje treningov prilagodiš svojemu urniku in treninge izvajaš takrat, ko ti to najbolj odgovarja (zjutraj, dopoldan, popoldan, zvečer, mešano).


Daleč od tega!

Kljub slabi kondicijski pripravljenosti programu Popolna Vadba II lahko slediš.

Program je zasnovan tako, da posameznik intenzivnost oziroma zahtevnost prilagodi svojim fizičnim sposobnostim in tako postopoma napreduje. Naj te spomnim, da so intervali omejeni s časom in ne številom ponovitev, kar pomeni, da opraviš toliko ponovitev, kot jih zmoreš.

Pomembno je predvsem to, da se vsak potrudi po svojih najboljših močeh in v najkrajšem možnem času na zdrav in pravilen način doseže želen cilj oziroma oblikuje svojo sanjsko postavo.

Program je razdeljen na tri različne nivoje, kar pomeni, da je vsaka skrb odveč.


Seveda!

Kombiniranje različnih vadb je celo priporočljivo. Program Popolna Vadba II je sestavljen iz treh različnih oblik aktivnosti.

Glavnino programa predstavljalo krožni treningi oziroma FITKOTI. Glavna naloga teh je oblikovanje postave.

Poleg krožnih treningov pa se na urniku pojavita še dve obliki aktivnosti.

Prva je POTEP, pri kateri imaš popolnoma proste roke. Glede na to, da je priporočljiva daljša aktivnost, lahko takrat počneš praktično karkoli se ti zahoče. Lahko se podaš na kolesarski potep, pretečeš svojo najljubšo traso, odigraš partijo tenisa itd. Domišljiji pusti prosto pot.

Zadnja od treh pa sliši na ime SPROSTITEV. Ta je namenjena predvsem kakovostni regeneraciji. Gre za dneve, ko telesa ne obremeniš 100 %, ampak kljub temu nanj ne pozabiš. Takrat se lahko odpraviš na sprehod, se s kolesom podaš na tržnico, si privoščiš masažo ali meditacijo oziroma aktivnost, pri kateri se sprostiš in umiriš.


Čeprav treningi niso posebej prilagojeni za otroke oziroma mladostnike, se lahko pridružijo vadbi, a pod pogojem, da so deležni točnih navodil in popolnega nadzora. Predvsem v fazi razvoja in rasti je zelo pomembno, da med vadbo otroci vaje izvajajo popolnoma pravilno in kontrolirano.

Če ste kot starši oziroma skrbniki prepričani, da bo otrok oziroma mladostnik pod vašim nadzorom vaje izvajal pravilno in prevzamete vso odgovornost, potem se vam lahko pridružijo pri vadbi.


Daleč od tega, da bi bila prehranska dopolnila nujna, če želiš slediti programu Popolna Vadba II.

A če izbereš kakovostna in jih uporabljaš tako, kot je treba, so priporočljiva. Da slučajno ne narediš napake in da zagotovo izbereš prave, ti svetujemo, katera so tista, ki jih potrebuješ, in ti pomagamo z informacijami.

Kot že samo ime pove, gre za dopolnila, kar pomeni, da dopolnjujejo neko glavnino, ki pa je zdrav življenjski slog.

Je pa res, da pripomorejo k hitrejši, boljši preobrazbi in boljšemu počutju. Ne glede na vse pa kombinacija redne telesne aktivnosti in zdrave uravnotežene prehrane predstavlja glavnino uspešne preobrazbe.

Če se kdo iz kakršnih koli razlogov odloči, da dopolnila niso prava izbira, popolnoma spoštujemo njegovo odločitev in bo prav tako lahko dosegel želen rezultat.

O tem ni nobenega dvoma.


Program Popolna Vadba II je primeren tako za moške kot ženske vseh starostnih skupin. Poleg tega so vaje omejene s časovnimi intervali, kar pomeni, da vsak posameznik opravi toliko ponovitev, kot jih lahko.

Za še boljšo motivacijo lahko treninge izvajaš v paru in tako skupaj s trening partnerjem oblikuješ najbolj fit postavo svojega življenja. Spol in starost ne igrata nobene vloge. Pomembna je le želja in predanost cilju.


Želimo si, da POPOLNI VADBI II lahko sledi čisto vsak posameznik, ne glede na to, od kod prihaja, kje živi in s čim se ukvarja. Zato smo oblikovali treninge, pri katerih ne potrebuješ čisto nobene drage opreme, naprave ali fitnes studia.

Vse, kar potrebuješ, je nekaj malega prostora, par elastik, ki jih prejmeš skupaj s programom, in veliko željo ter predanost cilju.


Plačilo lahko opraviš na tri različne načine:

 • po povzetju,
 • preko kreditne/debetne kartice ali
 • preko storitve PayPal.


Od trenutka, ko uspešno zaključiš svoje naročilo, je rok dobave dva delovna dneva. V primeru, da imaš glede dostave kakršne koli želje (kasnejša dostava, drugačen naslov, ura itd.), nam to sporoči na info@popolnapostava.com in brez težav upoštevamo tvoje želje.


Kljub temu da je v ospredje postavljena vadba, nikakor nismo pozabili na prehrano. Vsi se dobro zavedamo, kako pomembna je pravilna, zdrava in uravnotežena prehrana, če želimo v celoti oblikovati postavo.

Zato smo se odločili, da združimo navodila in nasvete in jih oblikujemo v preproste zapovedi, s pomočjo katerih oblikuješ svoj jedilnik in se tako še hitreje pomikaš proti cilju. Ne želimo, da bi te neka dieta obremenjevala in te ovirala na poti do sanjske postave.

Cilj je, da razumeš, kaj je tisto, kar lahko ješ, kdaj in v kakšnih količinah, ter da s pomočjo teh informacij oblikuješ zdrav življenjski slog, v katerem uživaš in se dan za dnem bližaš svojemu cilju. Če pa se slučajno zgodi, da se znajdeš v slepi ulici, smo ti vedno na voljo za vse dodatne informacije in ti z veseljem pomagamo.


Popolna Vadba II je edinstven vadbeni program, ki temelji na metodi metaboličnega vklopa in se od ostalih razlikuje predvsem po svoji učinkovitosti in prilagodljivosti.

Gre za prvi program, ki upošteva izsledke raziskav, kar se kaže v točno določenih intervalih. Razmerje med intervali visoke in nizke intenzitete, kot jih spoznaš med treningi, dokazano velja za najučinkovitejšega, kadar želiš porabiti odvečno maščobo. S svojo učinkovitostjo šokira skoraj vsakega posameznika.

Poleg tega pa smo treningu dodali učinkovite vaje z elastikami, s pomočjo katerih aktiviraš mišična vlakna, dvigneš delež rastnega hormona in tako pospešiš oblikovanje postave.

Da pa slučajno ne narediš kakšne napake pri sami izvedbi, te ves čas spremljam s točnimi in jasnimi navodili, ki poskrbijo, da vsak trening zaključiš kot zmagovalec.

Dejansko ne obstaja vadbeni program, ki bi temeljil na metodi metaboličnega vklopa in bi vključeval še idealno razmerje med intervali.

Prednost Popolne Vadbe II pa je tudi prilagodljivost, saj lahko vse treninge povsem prilagodiš svojemu urniku in obveznostim.

Gre za program, ki se preobrazbe loti celovito in je namenjen vsakomur, ki ima željo preoblikovati postavo in je pripravljen v to vložiti nekaj truda.


Ne glede na starost lahko vsi zdravi posamezniki sledijo programu Popolna Vadba II.

Poleg tega, da so vaje omejene s časovnimi intervali, kar pomeni, da vsak posameznik opravi toliko ponovitev, kot jih lahko, so nekatere (zlasti težje) predstavljene tudi v lažji različici.

S pomočjo omenjenega programa porabiš odvečno maščobo, povečaš delež zdrave mišične mase in izboljšaš kondicijsko pripravljenost. Tako pozitivno vplivaš na svoje počutje, zdravje in samozavest.


Glede na to, da osnovo Popolne Vadba II predstavljajo visokointenzivni intervalni treningi, ki vključujejo tudi razne poskoke in zahtevne vaje, ti odsvetujemo, da bi v času nosečnosti sledila omenjenemu programu.

Svetujemo ti, da vseeno poskrbiš za primerno telesno aktivnost in tako poskrbiš za čim boljše počutje v času nosečnosti. Predvsem daljši sprehodi so več kot priporočljivi.


Na žalost ne moremo posredovati odgovora, ki bi veljal za vse. Žensko telo se v času nosečnosti in poroda prilagodi številnim spremembam. Odvisno od posameznice pa je, kaj te spremembe pomenijo za njeno telo oziroma koliko časa bo potrebovala, da se vrne v stanje, ko lahko popolnoma obremeni svoje mišice.

Priporočljivo je, da po porodu vsaka ženska poskrbi za svoje počutje, zdravje in mišični tonus, vendar pa svoje telo lahko popolnoma obremeni šele takrat, ko ji to dovoli osebni zdravnik oziroma specialist.


Glede na to, da gre za visokointenzivne treninge, v katerih se pojavijo praktično vsi gibalni vzorci in obremenimo vse mišične skupine, je treba v primeru kakršnih koli poškodb o primernosti programa govoriti s svojim osebnim zdravnikom oziroma specialistom.

Moramo se prepričati, da slučajno ne bi poslabšali stanja. V primeru, da se počutiš dobro in je obdobje rehabilitacije za teboj, potem sam trening ne predstavlja nobene ovire.


Pester urnik, ogromno obveznosti, premalo časa itd. Točno vem, o čem teče beseda. Gre za življenjski slog, ki je vse pogostejši in tega se še kako dobro zavedam. Vedno poudarjam, da je preobrazbo treba prilagoditi življenjskemu slogu in nikoli obratno, ker v tem primeru prej ko slej popustiš.

Popolno Vadbo II izvajaš 4-krat tedensko po 30 minut.

Tako praktično brez pritiska oblikuješ fantastičen življenjski slog, ki te nagradi z najboljšim možnim darilom - to si ti v svoji najboljši možni različici.


Zavedam se, da so obljube samo obljube, dokler teh ne potrdijo dejanja.

Zato v celoti preizkusi Popolno Vadbo II na moje tveganje in če te vadba popolnoma ne navduši ali pa ne verjameš, da je to najbolj učinkovita in zabavna vadba, ti bom brez vprašanj vrnil celotno kupnino.

Vem, da obstaja velika verjetnost, da imaš slabe izkušnje z raznimi programi in pristopi k preoblikovanju postave.

In ravno zato želim zate odstraniti celotno tveganje in ga prevzeti nase - da lahko ti brez strahu in v miru preizkusiš program Popolna Vadba II na lastni koži.

Verjemi, da tega ne bi počel, če v svoj program ne bi zaupal 100 %!


Naj ti povem, da se večina počuti podobno. Večina mojih strank ima velik odpor do fitnesa, ker iskreno niso vedeli, kaj početi, kako trenirati in zdelo se jim je, da čisto vsi gledajo samo njih in se jim na račun nevednosti posmehujejo.

Ker je občutek res neprijeten in si ne želim, da bi se kdorkoli po nepotrebnem srečal s to situacijo, sem se odločil, da pripravim program vadbe Popolna Vadba II, ki ga lahko v celoti oddelaš doma …

Še posebej, ker vem, da lahko doma dosežeš enake ali celo boljše rezultate kot v fitnesu, saj te ne obremenjuje mnenje ostalih in pri vadbi lažje daš vse od sebe.

Na račun metode metaboličnega vklopa zagotovo dosežeš hudo dober napredek, ki bo presenetil še tebe.

To ti obljubim!

Če tega ne dosežeš, pa te varuje 14-dnevna 100% garancija na zadovoljstvo.


Brez vsakega dvoma je motivacija eden od ključnih dejavnikov, če želiš doseči zastavljeni cilj. Je pa res tudi to, da na poti do vrha zagotovo naletiš na ovire, ki so sestavni del vsake preobrazbe.

Pomembno je, da v tistem trenutku ohraniš bistre misli, se ne ustrašiš in pametno ukrepaš.

Zapomni si, v to preobrazbo ne greš sam oz. sama! Ni važno, s kakšno težavo se soočiš, vedno sem ti na voljo in z veseljem priskočim na pomoč.

Prav tako pa lahko vedno računaš na podporo ostalih, ki so del naše zaprte Facebook skupine. To je spletno mesto, kjer si pomagamo, se spodbujamo, skrbimo za dodatno motivacijo, se skupaj veselimo odličnih rezultatov in poskrbimo, da ves čas napredujemo.

© PopolnaPostava.com
Vse pravice pridržane