O MIHU

Miha Geršič je priznani strokovnjak za telesno preobrazbo in vadbo, ter avtor vodenega vadbenega programa Popolna Vadba.

S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.

Miha je prav tako mednarodno certificiran osebni trener, soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem
in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev.

Resnične popolne preobrazbe varovancev

Nina V.

»Vadbe Mihe Geršiča intenzivno izvedem vsaj 5 dni v tednu. Vse skupaj sem izgubila 33 kg, brez diete samo z zdravo prehrano, niti enkrat nisem obiskala nobenega fitnes centra, telovadila sem vedno doma v dnevni sobi.«

Sandra

Sandra je za vadbo porabila MANJ časa kot prej in končno učvrstila svoj trebuh. Z manj telesne aktivnosti je oblikovala svojo sanjsko postavo in izgubiti odvečne maščobe obloge na predelih, kjer si je to najbolj želela.

Grega Š.

»Izgubil sem 8 kilogramov maščobe in pridobil ogromno mišične mase. S pomočjo POPOLNE VADBE lahko končno rečem, da sem v takšni formi kot sem si jo vedno želel.«

Antonela

»Prvih par dni je težko... ko pa pride v rutino vaje delam tudi 2x dnevno...Čas se vedno najde. Sm mamica, redno zaposlena poleg pa imam se velikio hobijev, in časa kar zmanjka. Ampak 25min se vedno najde za vaje ;)«

Marko R.

»Zdrav duh v zdravem telesu, sami sebi smo si lahko največji sovražik ali največji prijatelj, vseeno je pa dobro imeti nekoga, ki te budno spremlja in svetuje, zato hvala Miha za vse napotke in pomoč, ki sem je bil deležen z vaše strani. Super ste in napredek je tu!«

Daan

Kljub temu, da ima 3 otroke, 50-urni delovnik in 100 dni na leto preživi poslovno v tujini, vedno najde čas za vadbo. Rezultati: Teža: -10 kg, pas: -10 cm, počutje: fenomenalno – super aktivno!

Popolna vadba vsebuje

Treningi znotraj Popolne Vadbe so sestavljeni iz 4 elementov.

Takoj na samem začetku poskrbimo, da svoje telo ogrejemo ne delovno temperaturo in se ogrejemo.

Tako poskrbimo, da smo pripravljeni na sam trening in preprečimo možnost za nastanek poškodb.

Po ogrevanju sledi glavni del, ki je sestavljen iz intervalov.

Izmenjavata se dva ključna intervala, ki imata točno določeni nalogi.

Krajši, 30 sekundni interval, je tisti s pomočjo katerega napademo odvečno maščobo.

Temu cilju so prilagojene vaje, ki poskrbijo, da srčni utrip konkretno naraste, a tako visok ne ostane predolgo, ker bi v tem primeru lahko ogrozili naše mišice.

Zato pol minutnemu intervalu visoke intenzitete, sledi daljši, 60 sekundi interval kjer dihanje in srčni utrip umirimo, kar pa ne pomeni, da počivamo.

Gre za trik, ki ga uporabimo, da upoštevamo izsledke raziskav in poskrbimo za maksimalno porabo odvečnih maščob, hkrati pa v tem času pozornost preusmerimo na oblikovanje postave.

Minutni intervali so namreč tisti, med katerimi se s specifičnimi vajami osredotočimo na določene dele telesa in poskrbimo, da naše telo dobi pravi mišični tonus in lepo obliko.

Verjetno si ne želiš izgube odvečne maščobe, a da tvoje mišice kljub temu ne bi imele tiste prave oblike in čvrstosti.

Zadnji del treninga pa je namenjen ohlajanju, s čimer poskrbimo, da srčni utrip umirimo in pospešimo regeneracijo.

12 različnih treningov
na 3 DVDjih

3 težavnostni nivoji za vsakogar


Skrbno prilagojene vaje za maksimalen rezultat

Ubijalec maščobe

Fit rit

Čvrstko

Six pack manija

Stalna pomoč in podpora naše zaprte skupnosti

Z mojo ekipo in ostalimi člani skupnosti Popolna Postava, bomo poskrbeli, da cilj dosežeš v čim krajšem možnem času.

V naši zaprti skupnosti se vsak dan motiviramo in spodbujamo, da skupaj dosežemo zastavljene cilje.

V tej skupini sem aktiven tudi sam in skupaj z mojo ekipo strokovnjakov vedno odgovarjamo na vsa zastavljena vprašanja.

Poleg nas pa lahko računaš tudi na ostale uporabnike Popolne Vadbe, ki ti bodo pomagali do cilja, se s teboj veselili, ko napreduješ in ti pomagali, ko bo šlo za nohte.

Skupaj se bomo veselili in spodbujali na poti do tvoje popolne preobrazbe.Poleg Popolne Vadbe prejmeš še...


Darilo št. 1:
Mini priročnik z napotki za maksimalen rezultat

V mini priročniku sem združil 6 pravil za pravilno izvedbo Popolne Vadbe, 10 zlatih pravil za zdravo in uravnoteženo prehrano, ter nakupovalni listek, za zagotovoljen rezultat.


Darilo št. 2:
Koledarček: 60-dnevni razpored treningov

Koledarček obesi na vidno mesto, recimo na hladilnik, da te bo vedno opominjal, katera vaja je danes na sporedu in kako napreduješ.


Darilo št. 3:
Kupon za popust v moji spletni trgovini

Kupon za 10% popust za naslednji nakup v spletni trgovini Popolna Postava


Treniraj kjerkoli in kadarkoli

Popolno vadbo lahko predvajaš na televiziji, računalniku, pametnem telefonu, tablici oz. na kateri koli napravi, ki omogoča predvajanje video posnetkov. Doma ali na poti.

Pričanja mojih varovancev v zaprti skupnosti Popolne Postave


Primerjava ostalih vadbenih programov


14-dnevno 100% vračilo denarja na zadovoljstvo!

V celoti preizkusite Popolno Vadbo na moje tveganje in, če nad vadbo niste popolnoma navdušeni ali ne boste verjeli, da je to najbolj učinkovita in zabavna vadba, kar ste jo kdajkoli preizkusili, vam bom, brez vprašanj, vrnil celotno kupnino.

Vaši želeni rezultati v 14 dneh ali pa vrnem denar!

Učinkovitost Popolne Postave
potrjujejo tudi priznani strokovnjaki

Domen Ribnikar, dr. med.

"Iz prve roke lahko povem, da gre za pristop, ki resnično deluje. Vesel sem, da obstajajo posamezniki, ki zagovarjajo zdrav in učinkovit način preobrazbe. Načrt, ki vas korak za korakom pelje od začetka do konca preobrazbe, je tisti, ki je najbolj učinkovit. Praktično je poskrbljeno za vsako malenkost tako, da ste lahko popolnoma brez skrbi."

Jerica Rupar Avsenik, dr. med.

"Življenjski stil v katerem posameznik uživa in se dan za dnem bliža želenemu cilju, je tisto kar predstavlja osnovo uspešne preobrazbe. Vsi ostali, kratkotrajni in ekstremni poizkusi, so že v samem začetku obsojeni na neuspeh. Kdor želi zaživeti zdravo in polno življenje ima veliko srečo, ker je to točka kjer sanje postanejo resničnost."

Špela Bizjak, mag. dietetike

"Uravnotežena, lokalna in sezonska prehrana, prilagojena posameznikovim potrebam, zadostna telesna dejavnost in dobro počutje so najpomembnejše komponente, ki vodijo do popolne postave. Na tej poti pa je potrebno vztrajati. Zato so zelo dobrodošli različni prehranski nasveti, ideje za telesno aktivnost, spodbudne besede, ki jih nudi ekipa Popolne Postave."

Začni Popolno Vadbo zdaj!

DA! Miha, želim trenirati z znanstveno dokazano najbolj učinkovito vadbo in oblikovati svojo sanjsko postavo.

"ČE FIT POSTAVE SI ŽELIŠ, S POPOLNO VADBO JO DOBIŠ!"

Ni važno v kakšni formi si in kje začenjaš.

Važno je, kaj si želiš!

Naredi prvi korak in se mi pridruži v najbolj zabavni vodeni vadbi.

Komaj čakam, da skupaj doseževa najbolj fit postavo tvojega življenja.

Gremo, akcija!

Miha Geršič

Vprašanje?

 • Kakšna je razlika med Popolno Vadbo in Formulo Popolne Postave?

 • Formula Popolne Postave je celovit koncept namenjen telesni preobrazbi. Glavni poudarek je na prehrani, saj program, poleg ostalih elementov kot so priročnik, orodje za merjenje napredka, TLT vadbe, članstvo v zaprti facebook skupini itd., vsebuje tudi persoanliziran jedilnik s pomočjo katerega posameznik točno ve kaj, kdaj in koliko česa je zdravo pojesti.

  Na področju vadbe pa Formula Popolne Postave pušča precej svobode. Kljub temu, da te znotraj programa čakajo treningi, ki so podprti s prikazom vaj, ti niso oblikovani kot vodena vadba, ki ji lahko istočasno slediš, ampak si trening ogledaš po delčkih in jih poljubno umestiš na svoj urnik.

  Kljub temu, da je končni cilj Popolne Vadbe enak, se pravi oblikovanje čvrste, fit postave, pa je koncept precej drugačen od tistega znotraj Formule.

  V ospredju programa POPOLNA VADBA, so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno ob dogajanju na ekranu. To pomeni, da vse treninge oddelamo skupaj in poskrbimo za vso potrebno motivacijo tako, da si lahko popolnoma brez skrbi.

  Treningi so razdeljeni v 3 različne nivoje, v sklopu katerih se srečaš z več kot 160 različnimi vajami.

  Vodene treninge lahko spremljaš na telefonu, televiziji, tablici ali računalniku in so podprti z vsemi navodili, ki jih potrebuješ. Prav tako jih lahko izvajaš kjerkoli si.

  To pomeni, da upoštevaš vadbeni program, ki te popelje od začetka do konca preobrazbe in s pomočjo treningov oblikuješ najbolj fit postavo svojega življenja.

 • Komu je Popolna Vadba namenjena?

 • POPOLNA VADBA je namenja moškim in ženskam, ki so pripravljeni slediti točno določenemu razporedu treningov z namenom, da znanstveno dokazano v čim krajšem času porabijo odvečno maščobo in hkrati oblikujejo čvrsto, fit postavo.

 • Že več let treniram in sem dobro kondicijsko pripravljena. Bodo treningi v sklopu programa POPOLNA VADBA dovolj velik izziv za moje telo?

 • Vsekakor! Treningi znotraj programa niso omejeni s številom ponovitev temveč s časovnimi intervali. To pomeni, da vsak posameznik hitrost prilagodi svojim sposobnostim. Pravzaprav lahko konstantno tekmujete s samim seboj in dvigujete svoj nivo ter stopnjo aktivnosti.

  Prav tako je program razdeljen na tri različne nivoje. Zadnji, najtežji, vsebuje vaje, ki že same po sebi predstavljajo precejšen izziv in vem, da se boste ne glede na fizično pripravljenost noro zabavali in se srečavali z novimi izzivi.

  Ni važno ali nekdo z vadbo šele začenja oziroma je aktiven že dlje časa. S pomočjo programa POPOLNA VADBA bo definitivno dosegel super napredek.

 • Imam res pester urnik in me zanima koliko časa dnevno bom porabila za trening?

 • Pri oblikovanju programa smo pomislili na čisto vse ovire s katerimi se srečuje večina posameznikov. Glede na to, da pri večini pomanjkanje časa predstavlja velik problem smo oblikovali kratke, intenzivne, predvsem pa učinkovite treninge. Posamezna vadba vam ne bo vzela več kot 30 minut dnevno.

  Poleg tega lahko razpored oziroma zaporedje treningov prilagodite svojemu urniku in treninge izvajate takrat, ko vam to najbolj odgovarja (zjutraj, dopoldan, popoldan, zvečer, mešano).

 • Ali je možno, da zaradi res slabe kondicijske pripravljenosti ne morem slediti programu POPOLNA VADBA?

 • Daleč od tega! Kljub slabi kondicijski pripravljenosti, lahko sledite programu POPOLNA VADBA. Ta je zasnovan tako, da posameznik intenziteto oziroma zahtevnost prilagodi svojim fizičnim spodobnostim in tako postopoma napreduje.

  Program je razdeljen na tri različne nivoje, katerim so prilagojene vaje. Te so časovno omejene kar pomeni, da nekdo, ki je slabše pripravljen naredi 5, nekdo drug, z več kondicij pa recimo 15 ponovitev. Prav tako lahko med vajo počijete in s treningom nadaljujete, ko ste pripravljeni.

  Pomembno je predvsem to, da se vsak potrudi po svojih najboljših močeh in v najkrajšem možnem času na zdrav in pravilen način doseže želen cilj oziroma oblikuje svojo sanjsko postavo.

 • Glede na to, da obožujem različne telesne aktivnosti (kolesarjenje, tenis, hribolazenje) ali je možno, da jih kombiniram s POPOLNO VADBO?

 • Seveda! Kombiniranje različnih vadb je celo priporočljivo. Program POPOLNA POSTAVA je sestavljen iz treh različnih oblik aktivnosti.

  Glavnino programa predstavljalo krožni treningi (UBIJALEC MAŠČOBE, FIT RIT, ČVRSTKO IN SIX PACK MANIJA) s katerimi posameznik oblikuje čvrsto, fit postavo in hkrati pokuri odvečne maščobne blazinice.

  Poleg krožnih treningov pa se na urniku pojavita še dve obliki aktivnosti. Prva je POTEP, pri kateri imate popolnoma proste roke. Glede na to, da je priporočljiva daljša aktivnost lahko takrat počnete praktično karkoli se vam zahoče. Lahko se podate na kolesarski potep, pretečete svojo najljubšo traso, odigrate partijo tenisa, itd. Domišljiji pustite prosto pot.

  Zadnja od treh pa sliši na ime SPROSTITEV. Ta je namenjena predvsem kvalitetni regeneraciji. Gre za dneve, ko telesa ne obremenite 100 %, ampak kljub temu nanj ne pozabite. Takrat se lahko odpravite na sprehod, se s kolesom podate na tržnico, si privoščite masažo ali meditacijo oziroma aktivnost pri kateri se sprostite in umirite.

 • Čeprav treningi niso posebej prilagojeni za otroke oziroma mladostnike, se lahko pridružijo vadbi pod pogojem, da so deležni točnih navodil in popolnega nadzora. Predvsem v fazi razvoja in rasti je zelo pomembno, da med vadbo otroci vaje izvajajo popolnoma pravilno in kontrolirano.

  Če ste kot starši oziroma skrbniki prepričani, da bo otrok oziroma mladostnik pod vašim nadzorom vaje izvajal pravilno in prevzamete vso odgovornost, potem se vam lahko pridružijo pri vadbi.

 • Se mi pri vadbi lahko pridružijo tudi otroci?

 • Čeprav treningi niso posebej prilagojeni za otroke oziroma mladostnike, se lahko pridružijo vadbi pod pogojem, da so deležni točnih navodil in popolnega nadzora. Predvsem v fazi razvoja in rasti je zelo pomembno, da med vadbo otroci vaje izvajajo popolnoma pravilno in kontrolirano.

  Če ste kot starši oziroma skrbniki prepričani, da bo otrok oziroma mladostnik pod vašim nadzorom vaje izvajal pravilno in prevzamete vso odgovornost, potem se vam lahko pridružijo pri vadbi.

 • Kako je s prehranskimi dopolnili. So obvezna, če se odločim slediti programu POPOLNA VADBA?

 • Daleč od tega, da bi bila prehranska dopolnila nujna, če želite slediti programu POPOLNA VADBA. So pa, če izberete kvalitetna in jih uporabljate tako kot je treba, priporočljiv. Da slučajno ne naredite napake in da izberete prave, vam svetujemo katera so tista, ki jih potrebujete in vam pomagamo z informacijami.

  Kot že samo ime pove gre za dopolnila, kar pomeni, da dopolnjujejo neko glavnino, to je zdrav življenjski slog. Je pa res, da pripomorejo k hitrejši, boljši preobrazbi in boljšemu počutju. Ne glede na vse pa kombinacija redne telesne aktivnosti in zdrave, uravnotežene, prehrane predstavlja glavnino uspešne preobrazbe.

  Če se kdo iz kakršnih koli razlogov odloči, da dopolnila niso prava izbira, popolnoma spoštujemo njegovo odločitev in bo prav tako lahko dosegel želen rezultat. O tem ni nobenega dvoma.

 • Je POPOLNA VADBA primerna tako za moške kot ženske?

 • Program POPOLNA VADBA je primeren tako za moške kot ženske vseh starostnih skupin. Poleg tega, da so vaje omejene s časovnimi intervali, kar pomeni, da vsak posameznik opravi toliko ponovitev kot jih lahko. Nekatere, tiste težje, pa so predstavljene tudi v lažji različici.

  Za še boljšo motivacijo lahko treninge izvajate v parih in tako skupaj oblikujete najbolj fit postavo vašega življenja. Spol in starost ne igrata nobene vloge. Pomembna je želja in predanost cilju.

 • Kaj od opreme potrebujem, da lahko v celoti opravim vse treninge v sklopu programa POPOLNA VADBA?

 • Želimo si, da POPOLNI VADBI lahko sledi čisto vsak posameznik, ne glede na to od kod prihaja, kje živi in s čim se ukvarja. Zato smo oblikovali treninge pri katerih ne potrebujete čisto nobene dodatne opreme, naprave, pripomočka ali fitnes studia.

  Vse kar potrebujete je nekaj malega prostora, veliko želje in predanost cilju. Lastna telesna teža je namreč tista, ki jo bomo uporabili kot dodatno obremenitev in prepričani smo, da boste presenečeni nad dejstvom koliko različnih vaj lahko izvajate brez vsakega pripomočka kjerkoli že ste.

 • Zanima me kakšne so opcije plačila?

 • Plačilo lahko opravite na tri različne načine:

  • - po povzetju,
  • - preko storitve PayPal,
  • - ali z direktnim nakazilom na transakcijski račun.
  V primeru, da se odločite za direktno nakazilo na transakcijski račun nas o tem prosim obvestite na mail info@popolnapostava.com, da v čim krajšem možnem času odpošljemo vaš paket.

 • Koliko časa traja, da paket prispe na moj naslov?

 • Od trenutka, ko uspešno zaključite svoje naročilo, je rok dobave dva delovna dneva. V primeru, da imate kakršne koli želje kar se tiče dostav (kasnejša dostava, drugačen naslov, ura, itd.) nam to sporočite na info@popolnapostava.com in brez težav upoštevamo vaše želje.

 • Navdušena sem nad POPOLNO VADBO a živim izven Slovenije. Ali pakete pošiljate tudi izven meja Slovenije?

 • Brez vsakega problema! Ni važno kje živite, paket pošljemo na vsak naslov. Edina razlika je v tem, da ni možno plačati po povzetju, ampak se morate odločiti za eno od preostalih možnosti. To pomeni ali plačate preko storitve PayPal oziroma sredstva nakažete direktno na transakcijski račun.

  Poleg tega vas moramo opozoriti, da je čas dobave nekoliko daljši (odvisno od države), ampak kljub temu lahko, ko izvemo vaš naslov, posredujemo informacijo kdaj lahko pričakujete paket.

 • Veliko je govora o treningih. Kaj pa prehrana?

 • Kljub temu, da je v ospredje postavljena vadba, nikakor nismo pozabili na prehrano. Vsi se dobro zavedamo kako pomembna je pravilna, zdrava in uravnotežena prehrana, če želimo v celoti oblikovati postavo.

  Zato smo se odločili, da združimo navodila in nasvete in jih oblikujemo v preproste zapovedi, s pomočjo katerih oblikujete svoj jedilnik in se tako še hitreje pomikate proti cilju. Ne želimo, da bi vas neka dieta obremenjevala in vas ovirala na poti do sanjske postave.

  Cilj je, da razumete kaj je tisto kar lahko jeste, kdaj in v kakšnih količinah, ter da s pomočjo teh informacij oblikujete zdrav življenjski slog v katerem boste uživali in se dan za dnem bližali svojemu cilju. Če pa se slučajno zgodi, da se znajdete v slepi ulici, smo vam vedno na voljo za vse dodatne informacije in vam z veseljem pomagamo.

 • Po čem se POPOLNA VADBA RAZLIKUJE od ostalih treningov? Katere so glavne prednosti?

 • POPOLNA POSTAVA je edinstven vadbeni program, ki se od ostalih razlikuje predvsem po svoji učinkovitosti in prilagodljivosti.

  Gre za prvi program, ki upošteva izsledke zadnjih znanstvenih raziskav, kar se kaže v točno določenih intervalih. Razmerje med intervali visoke in nizke intenzitete kot jih boste spoznali med treningi, dokazano velja za najbolj učinkovitega kadar želimo porabiti odvečno maščobo in s svojo učinkovitostjo šokirajo skoraj vsakega posameznika.

  Poleg tega pa smo treningu dodali specifične vaje, s pomočjo katerih boste dosegli hipertrofijo kar pomeni, da boste učvrstili svojo postavo in poskrbeli za tisti pravi mišični tonus.

  Da pa slučajno ne naredite kakšne napake pri sami izvedbi, vas ves čas spremljamo s točnimi in jasnimi navodili, ki poskrbijo, da vsak trening zaključite kot zmagovalci.

  Dejansko ne obstaja vadbeni program, ki bi upošteval popolno razmerje intervalov, se hkrati osredotočil na hipertrofijo in bi bil prilagojen za vse posameznike.

  Gre za program, ki se preobrazbe loti celovito in je namenjen vsakemu, ki ima željo preoblikovati postavo in je pripravljen v to vložiti nekaj truda.

 • Nisem v najbolj rosnih letih pa me zanima ali lahko treningom v sklopu POPOLN VADBE sledijo tudi starejši posamezniki?

 • Ne glede na starost lahko vsi zdravi posamezniki sledijo programu POPOLNA VADBA. Poleg tega, da so vaje omejene s časovnimi intervali, kar pomeni, da vsak posameznik opravi toliko ponovitev kot jih lahko, so nekatere, tiste težje predstavljene tudi v lažji različici.

  S pomočjo omenjenega programa boste porabili odvečno maščobo, povečali delež zdrave mišične mase in izboljšali kondicijsko pripravljenost. Tako boste pozitivno vplivali na svoje počutje, zdravje in samozavest.

 • Sem noseča, a se vseeno želim pridružiti POPOLNI VADBI. Kaj mi priporočate?

 • Glede na to, da je POPOLNA VADBA visoko intenzivni, intervalni trening, ki je sestavljen iz številnih poskokov in zahtevnih vaj, v času nosečnosti odsvetujemo, da bi sledili omenjenemu programu.

  Svetujemo vam, da vseeno poskrbite za primerno telesno aktivnost in tako poskrbite za čim boljše počutje v času nosečnosti. Predvsem daljši sprehodi so več kot priporočljivi.

 • Sem nekaj mesecev po porodu in si resnično želim nazaj v formo kot sem jo imela preden sem zanosila. Čez koliko časa po porodu lahko začnem s POPOLNO VADBO?

 • Na žalost ne moremo posredovati odgovora, ki bi veljal za vse. Žensko telo se v času nosečnosti in poroda na številne spremembe prilagodi. Odvisno od posameznice pa je kaj te spremembe pomenijo za njeno telo oziroma koliko časa bo potrebovala, da se vrne v stanje, ko lahko popolnoma obremeni svoje mišice.

  Priporočljivo je, da po porodu vsaka ženska poskrbi za svoje počutje, zdravje in mišični tonus, vendar pa svoje telo lahko popolnoma obremeni šele takrat, ko ji to dovoli osebni zdravnik oziroma specialist.

 • Priznam, da večkrat zaradi določenih poškodb čutim bolečine. Lahko vseeno sledim POPOLNI VADBI?

 • Glede na to, da gre za visoko intenzivne treninge, v katerih se pojavijo praktično vsi gibalni vzorci in obremenimo vse mišične skupine, je potrebno, v primeru kakršnih koli poškodb, o primernosti programa, govoriti s svojim osebnim zdravnikom oziroma specialistom.

  Moramo se prepričati, da slučajno ne bi poslabšali stanja. V primeru, da se počutite dobro in je obdobje rehabilitacije za vami, potem sam trening ne predstavlja nobene ovire.

Začni Popolno Vadbo zdaj!

DA! Miha, želim trenirati z znanstveno dokazano najbolj učinkovito vadbo in oblikovati svojo sanjsko postavo.