Ta personaliziran plan bo potekel čez: 20 min 00 s PREVZEMI JEDILNIK

Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Izberi spol:

Izberi tvojo telesno višino:

Izberi tvojo telesno težo:

Računanje tvojega personaliziranega jedilnika...

 • tvoj spol
 • tvoja starost
 • tvoja višina
 • tvoja teža
 • tvoja stopnja aktivnosti
 • tvoj cilj

Tvoj personaliziran jedilnik je pripravljen!

Vnesi svoje ime in email, kamor ti pošljemo rezultate:

Tvoji rezultati

Hej, !
Tukaj je tvoj personaliziran jedilnik na podlagi tvojih odgovorov...

Tvoj indeks telesne mase (ITM):

 • podhranjenostmanj kot 18,49
 • normalna hranjenost18,50 - 24,90
 • prekomerna telesna masa25,00 - 29,90
 • debelost - 1. stopnja30,00 - 34,90
 • debelost - 2. stopnja35,00 - 39,90
 • visoka debelost - 3. stopnja40,00 ali več
Indeks telesne mase je antropološka mera, rezultat enačbe, v katero so vključene tvoje karakteristike. S pomočjo tega izračuna bistveno lažje ugotovimo, kakšno je tvoje fizično stanje, kar nam omogoča, da pripravimo optimalen plan prehrane glede na tvoje cilje oziroma želje.

Tvoja idealna telesna teža:

86 kg
Kljub temu, da je idealna telesna teža sicer odvisna od želje posameznika, obstajajo določene smernice, s pomočjo katerih lahko s precejšnjo natančnostjo določimo številko, pri kateri se počutiš odlično in pokaš od pozitivne energije. Primerjava s tvojo trenutno težo je po navadi zelo zanimiva, včasih precej šokantna.

Tvoja metabolična starost:

 • 18 - 30
 • 31 - 45
 • 46 - 64
 • 65+
Metabolična starost je podatek, s pomočjo katerega lahko ugotoviš, v kako dobrem zdravstvenem stanju je tvoj organizem. Če je tvoja metabolična starost nižja od dejanske starosti, to pomeni, da je tvoj organizem načeloma v dobrem zdravstvenem stanju. Če pa je situacija obratna, se pravi, da je metabolična starost višja od dejanske, je to lahko znak povečanega tveganja za pojav številnih bolezni, zato je priporočljiva sprememba življenjskega sloga.

Tvoj priporočen dnevni vnos vode:

0 L
3 L
5 L
Optimalen vnos vode je eden izmed bolj pomembnih faktorjev dobrega počutja in fit postave. Spremenljivke kot so teža, starost, višina, stopnja telesne aktivnosti, itd. pa so tiste, ki vplivajo na izračun idealne količine, ki jo moraš zaužiti tekom dneva. Izredno pomembno je, da poznaš to številko, če si želiš v najkrajšem času doseči zastavljen cilj.

Tvoj priporočen dnevni vnos kalorij in makrohranil:

 • kcal
  kalorij na dan
 • g
  beljakovine
 • g
  ogljikovi hidrati
 • g
  maščobe
Idealno razmerje med makrohranili v kombinaciji z optimalnim kaloričnim vnosom je zlato pravilo, ki predstavlja temelje uravnotežene in raznolike prehrane. Gre za podatke, od katerih je odvisna struktura tvojega super jedilnika, razporeditev obrokov in konec koncev tudi izbira živil.

V programu Popolne Prehrane, ki je pripravljen na podlagi tvojih rezultatov te čaka:

 • Tvoj idealni personaliziran jedilnik,
 • 35 novih receptov vsak teden (140 receptov mesečno),
 • tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe,
 • kupon za nakup prehranski dopolnil po najbolj ugodnih cenah,
 • povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini,
 • 24/7 podpora ekipe,
 • orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe,
 • BONUS: dostop do e-knjižnice

Celoten plan, ki ti bo pomagal ukrotiti tvojo prehrano ti ponujam za...

2 meseca gratis!

199,00
na leto

(letno plačilo)

3,8 € na teden
ali
0,5 € na dan

PREVZEMI JEDILNIK!

19,90
na mesec

(mesečno plačilo)

4,6 € na teden
ali
0,7 € na dan

PREVZEMI JEDILNIK!

Nekaj najbolj popularnih jedi v Popolni Prehrani

Še sreča, da sem naletela na program POPOLNA PREHRANA. Spoznala sem, da si večino fast-food obrokov lahko pripravim tudi v precej bolj zdravi različici. Ko na svojem jedilniku zagledaš recept za pripravo »Fit Burger'čka« potem veš, da ne gre za navadno dieto, ki jo lahko dobiš v vsakem fitnesu. Tako sem se naučila, da za fit telo ni treba jesti samo brokolija, riža in piščanca! Končno spet uživam v prehrani in svojem telesu! - Anja P.
Kdo pravi, da je zdrava hrana pusta in enolična? S pomočjo programa POPOLNA PREHRANA sem zelo hitro spoznal, da je situacija precej drugačna, saj so recepti, res okusni, sočni predvsem pa raznoliki. Najboljše pa je, da vsako nedeljo prejmeš nove recepte in pripadajoči nakupovalni listek. Tako pri nakupih prihraniš čas in denar, saj točno veš, kaj spada v tvoj nakupovalni voziček. - Ivan Š.
Kdaj jesti, kaj je pametno postaviti na svoj krožnik, kakšne naj bodo količine, katerim živilom se je pametno izogibat itd. To so vprašanja, zaradi katerih sem bila zelo zmedena, dokler nisem naredila prave poteze. Program POPOLNA PREHRANA je tisto, kar sem potrebovala, da sem na enem mestu našla prave odgovore, ki so me pripeljali do želenega rezultata. S pomočjo vseh okusnih receptov in najboljše podpore, brez težav sledim zastavljenemu cilju. - Stevka G.

Lahko si brez skrbi, saj ti ponujam garancijo na zadovoljstvo!

14-dnevno 100% vračilo denarja na zadovoljstvo

Popolno Prehrano lahko preizkusiš na lastne oči brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na zadovoljstvo:

Najbolj okusen personaliziran jedilnik kar ste ga kdajkoli preizusili ali pa vrnem denar!

V celoti preizkusite Popolno Prehrano na moje tveganje in če vam jedilniki ne ustrezajo ali ne verjamete, da je to najbolj učinkovit in preprost personaliziran jedilnik, ki ste ga kdajkoli preizkusili, vam bom brez vprašanj vrnil celotno kupnino.

Polega tega ti zagotavljam, da na račun personaliziranega jedilnika, polnovrednih živil in pametnih nakupov mesečno privarčuješ najmanj 30€, kar je precej več, kot znesek za mesečno naročnino.

Pogosta vprašanja in odgovori:

Ne glede na to, kakšen cilj je pred tabo, je jasno, da mora uravnotežena prehrana predstavljati temelj tvojega življenjskega sloga. Zato, je program POPOLNA PREHRANA namenjen vsakemu, ki si želi več samozavesti, boljšega počutja, zdravja in seveda najbolj fit postave svojega življenja.

Ker so recepti prilagojeni tvojim karakteristikam (višina, starost, spol, stopnja aktivnosti,…) in tvojemu cilju ni pomembno, ali želiš izgubiti dvajset kilogramov, pridobiti na mišični masi ali preprosto učvrstiti in oblikovati postavo. Program POPOLNE PREHRANE je tisti, ki upošteva idealno razmerje makrohranil in poskrbi, da v celoti razumeš področje uravnotežene prehrane.

To pomeni, da točno veš, kaj se lahko pojavi na tvojem jedilniku in tudi razumeš, kakšne so optimalne količine.

Da! V času nosečnosti, večina naredi hudo napako in pozabi, kako pomembna je uravnotežena prehrana. Ne pozabi, da ni ključen podatek, koliko hrane oziroma kalorij zaužiješ, ampak je pomembna predvsem izbira. Ker v tem primeru nisi pomembna samo ti, je logično, da moraš še posebej popaziti, da v svoje telo vneseš kar se da kvalitetna živila v pravih razmerjih in s tem bistveno povečaš možnosti za optimalen razvoj dojenčka.

In da ne bo pomote, ne govoriva samo o beljakovinah, maščobah in ogljikovih hidratih. Tudi vitamini in minerali so še kako pomembni, če svojemu otročičku želiš samo najboljše.

Prehranska dopolnila pod nobenim pogojem niso obvezna, če želiš slediti programu POPOLNA PREHRANA.

Je pa res, da s pomočjo kvalitetnih izdelkov lahko na zelo enostaven način v svoje telo vneseš hranila, ki so še kako pomembna, če zaradi natrpanega urnika in številnih obveznosti čutiš, da je tvoj organizem pod stresom in potrebuje dodatno podporo.

Odločitev o tem prepuščam tebi. Če potrebuješ pomoč pri izbiri, pa z veseljem priskočim na pomoč.

Daleč od tega!

Večina posameznikov je sicer prepričanih, da so živila, ki se smatrajo kot »zdrava« precej dražja, ampak pozabljajo, da so ta energetsko bistveno bolj bogata. To pomeni, da so količine, ki jih moraš zaužiti, da organizmu zagotoviš optimalno količino kalorij precej manjše.

Poleg tega te znotraj programa POPOLNA PREHRANA čaka tudi tedenski nakupovalni listek, kar pomeni, da v svojo košarico umestiš res samo tiste izdelke, ki jih dejansko potrebuješ.

Pozabi na trapaste nakupe nepotrebnih živil, ki te vsakič udarijo po denarnici in jih včasih celo vržeš v smeti.

Zagotavljam ti, da na račun personaliziranega jedilnika, polnovrednih živil in pametnih nakupov mesečno privarčuješ najmanj 30€, kar je precej več, kot znesek za mesečno naročnino.

Plačilo za uporabo programa POPOLNA PREHRANA se opravlja enkrat mesečno oziroma enkrat letno (odvisno za kater paket se odločiš). Koliko časa ostaneš z nami pa je odvisno od tvoje odločitve.

V kolikor dosežeš cilj ali pa iz osebnih razlogov ne želiš več prejemati tedenski receptov, nam to preprosto sporočiš, mi pa prekinemo mesečno naročnino.

Programu POPOLNA PREHRANA se lahko pridružiš v dveh različnih oblikah. Lahko se odločiš za mesečno ali pa letno naročnino.

V kolikor se odločiš za mesečno naročnino lahko kupnino poravnaš na dva načina in sicer:

- plačilo preko storitve PayPal,

ali

- plačilo s kreditno kartico.

V kolikor pa se odločiš za letno naročnino pa plačilo lahko izvedeš na tri načina:

- plačilo preko storitve PayPal,

- plačilo s kreditno kartico,

ali

- nakazilo na transakcijski račun.

Namen programa Popolna Prehrana je posamezniku dokazati, da je zdrava prehrana raznolika in noro okusna, zato lahko med recepti pričakuješ malo morje različnih opcij. Na seznamu živila tako najdeš praktično vse, od različnih vrst mesa, sadja, zelenjave, mlečnih izdelkov, zelišč, začimb, morskih sadežev, žitaric itd.

Seveda pa to ne pomeni, da moraš biti navdušen nad vsemi temi živili. Sploh ne!

Če ti kateri od receptov ne odgovarja, se preprosto odločiš za hitro zamenjavo in je stvar rešena.

Za piko na i pa so recepti zelo enostavni, jedi pa noro okusne.